divendres, 17 de novembre del 2017

Mandonguilles amb rovellons

Ingredients:

Una safata de mandonguilles del carnisser de confiança o fetes a casa.
Un parell de cebes tendres.
Una pastanaga.
Un parell de tomàquets madurs.
Un grapat de tomàtecs cherry.
Uns quants rovellons.
Un grapat de pèsols congelats.
Oli d'oliva.
Xerès sec.
Sal i pebre.



Daurem breument les mandonguilles i les reservem.





Filtrem l'oli, i en una cassola a banda, sofregim la ceba i la pastanaga tallada en juliana. Quan ja està transparent, afegim els tomàquets i ratllats i desprès els Cherrys.  Salpebrem.


Mentrestant en un altre paella, saltem els rovellons a trossos amb una mica d'oli i un polsim de sal.

 Un cop el sofregit fet, afegim les mandonguilles, els rovellons, els pèsols i un rajolí de xerès sec.
Deixem evaporar un moment. Si cal hi posem una mica d'aigua, tapem i deixem coure tot plegat a foc baix uns 10 minuts. Rectifiquem de sal i ja ho tenim.


Bon profit!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada