dijous, 11 de gener del 2018

Conill al forn amb herbes aromàtiques, ben fàcil, ben bo.

Ingredients:
1 Conill ben tendre tallat a quarts.
Una mica de llard de porc.
Oli d'oliva verge extra.
Dos o tres dents d'all.
Julivert.
Herbes de Provença.
Curri.
Sal i pebre.
Xerès sec.
Salpebrem el conill i el posem a una safata d'enfornar amb una mica de llard de porc
 Preparem les herbes en un bol: All i julivert, sal, pebre, herbes de provença i curri.
Afegim, oli i el xerès sec, ben remenat.

Ho posem per sobre el conill i preparem el forn a 200 graus


El tindrem uns 30, 40 minuts, l'hi donarem la volta a mitja cocció perquè es vagi daurant per tots costats. Podem afegir una mica més de xerès o d'aigua si cal. Si us agrada el fetge el poseu 5 minuts abans d'acabar.

I ja està. Fàcil i saboròs. Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada