dilluns, 27 de març del 2017

Bol de sopa oriental fàcil fàcil.

C:\Users\musso\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\WP_20170325_21_01_15_Pro.jpg
Per a una ració
Ingredients:
250 cc de brou de carn, pollastre o verdures, ja sigui natural, de pastilla, ... al vostre gust.
2 bolets shiitake frescos
1 grapadet d’algues wakame deshidratades
Noodles (fideus) xinesos.
Un rajolí de salsa de soja.
Tots aquests ingredients es poden comprar al súper
C:\Users\musso\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\WP_20170327_11_47_54_Pro.jpgC:\Users\musso\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\WP_20170327_11_47_38_Pro.jpgC:\Users\musso\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\WP_20170327_11_48_24_Pro.jpg
Preparació:
Netegem els bolets i els tallen a làmines fines.
Posem a escalfar el brou i afegim les algues i els bolets i que vagin bullint a foc lent uns 10 minuts. Tot seguit posem els fideus xinesos i amb uns quatre minuts més,  ja ho tenim.
Proveu d’afegir algun altre ingredient com taquets de pollastre, de tofu, pernil, ou dur,... el que tingueu a mà.
Ja direu.

1 comentari: