divendres, 14 de febrer del 2025

Rap amb cloïsses i llagostins

Ingredients per a quatre persones:

1 cua de rap d'un quilo o una mica més.

1 Grapat de cloïsses de les grosses.

2 Llagostins per cap.

2 ous durs

1 ceba o dues més petites.

1 gotet de vi blanc o xerès sec.

Oli, farina, sal, pebre i julivert.

Preparació:

Comencem per bullint un parell d'ous uns 12 minuts i passem per la cassola els llagostins amb un bon raig d'oli, un mica només, volta i volta.


Els reservem i en el mateix oli, daurem els talls de rap enfarinats, també no gaire estona, mentrestant piquem la ceba petiteta..



Ho reservem i incorporem la ceba. Quan estigui transparent  posem una culleradeta de farina, remeneu-ho i desprès afegiu un gotet de vi blanc o de xerès sec.


Quan s'hagi reduït i evaporat l'alcohol, posem les cloïsses tapem, apujem una mica el foc. just quan siguin obertes les recuperem.


Ara ja incorporem el rap i els llagostins, deixem coure uns 3,4 minuts.


En l'últim minut afegim les cloïsses, els ous durs tallats per la meitat i el julivert picat per sobre.



Ja direu i bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada