dilluns, 7 de febrer del 2022

Llenguado a la meuniere

Recepta fàcil i saborosa 

Ingredients:

- Un llenguado per persona de mida grandeta sense pell (la peixatera us ho arreglarà).

- Oli extra verge d'oliva

- Mantega.

- Farina (especial per fregir peix).

- El suc d'una llimona o mitja, depèn del vostre gust.

- Sal, pebre i julivert picat a mà.

- Xerès sec.


Preparació:



Salpebrem i enfarinem el peix per les dues bandes.



Anem fregint amb una mica d'oli uns dos, tres minuts per banda fins que quedin daurats i els reservem.

En la mateixa paella desfem la mantega, afegim un rajolí de xerès, el suc de la llimona i finalment el julivert picat.

Un parell de voltes i avoquem la salseta als llenguados que teníem reservats.

A gaudir!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada