Ingredients:
- Tres, quatre carxofes per cap.
- Olives tipus "manzanilla" o sevillanes.
- Dos dents d'all.
- Menta fresca (pot ser seca).
- Oli d'oliva extra verge.
- Sal i pebre.
Preparació:
Anem traient les fulles més externes que són més dures i repelem el tronxo i la base
Les posem amb remull amb llimona i julivert perquè no s'oxidin i no quedin tant fosques.
Les col·loquem a la cassola.
Hi tirem un bon raig d'oli afegim una mica d'aigua. No cal que quedin del tot cobertes.
Tapem i deixem coure uns 20-25 minuts a foc suau. El temps depèn molt de la carxofa i de l'avenç de la temporada. Les del Prat són les més tendres. Punxem per veure si ja són fetes.
Les olives contrasten molt bé amb la carxofa i la menta i l'all donen un bon toc d'aroma.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada