dilluns, 13 de maig del 2019

Pollastre oriental fàcil fàcil

Ingredients per  a quatre persones:


Un pollastre tallat a octaus o més petits. Aquest cop he fet servir un pit  i 5 cuixes.
Una ceba tendra grossa.
Quatre o cinc alls tendres, o tres o quatre dents d'all.
Tres o quatre tomàquets madurs tipus pera.
Un pot de 400 o 500 cc de llet de coco.
Oli d'oliva.
Coriandre i/o julivert fresc.
Curri.
Sal i pebre.
Per acompanyar, arròs basmati.



Preparació:


En una cassola posem a daurar els trossos de pollastre salpebrat en oli d'oliva.

Mentrestant, escaldem els tomàquets per treure'ls la pell i tallem la ceba i els alls a cuadrets.




Un cop el pollastre daurat, afegim la ceba, i desprès els alls. Rectifiquem de sal i ho deixem una mica per enrossir la ceba i els alls








Picolem els tomàquets pelats, sense llavors i ho afegim al sofregit.









Un cop el sofregit està ben fet, hi posem el pot de llet de coco, una bona cullerada del curri del vostre gust i el coriandre i/o julivert picat a ganivet.


 Ho deixarem uns 30 minuts tapat a foc mig/baix.


Si cal ho deixem 5 minuts més destapat per espessir la salsa.



Ho servim acompanyat amb arròs basmati, i ja ho tenim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada