Ingredients per a quatre persones:
Un pollastre tallat a octaus o més petits. Aquest cop he fet servir un pit i 5 cuixes.
Una ceba tendra grossa.
Quatre o cinc alls tendres, o tres o quatre dents d'all.
Tres o quatre tomàquets madurs tipus pera.
Un pot de 400 o 500 cc de llet de coco.
Oli d'oliva.
Oli d'oliva.
Coriandre i/o julivert fresc.
Curri.
Sal i pebre.
Per acompanyar, arròs basmati.
Preparació:
En una cassola posem a daurar els trossos de pollastre salpebrat en oli d'oliva.
Mentrestant, escaldem els tomàquets per treure'ls la pell i tallem la ceba i els alls a cuadrets.

Picolem els tomàquets pelats, sense llavors i ho afegim al sofregit.

Un cop el sofregit està ben fet, hi posem el pot de llet de coco, una bona cullerada del curri del vostre gust i el coriandre i/o julivert picat a ganivet.
Ho deixarem uns 30 minuts tapat a foc mig/baix.
Si cal ho deixem 5 minuts més destapat per espessir la salsa.
Ho servim acompanyat amb arròs basmati, i ja ho tenim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada