dilluns, 5 de novembre del 2018

Estofat de sèpia amb rovellons per a olla exprés.

Ingredients per a dues persones:



1 sèpia bruta mitjaneta.
1 Tomàquet pera.
1 ceba tendra.
1 pastanaga.
3-4 rovellons grossos.
2 dents d'all.
2 patates mitjanes.
1 grapat de pèsols congelats.
Oli verge d'oliva.
Sap, pebre i un rajolí de xerès sec.

En la mateixa olla a pressió, amb un raig d'oli, comencem enrossint la ceba i els alls, tot picadet a ganivet. Un cop transparent hi posem el tomàquet ratllat.


Que vagi fent a foc lent.

Un cop el sofregit a punt, posem la salsa de la sèpia i remenem.


Quan ja ens ha agafat el color més fosc, posem les sèpia neta tallada a quadradets a mida mossegada.


 Deixem reduir una mica i afegim els rovellons a trossos.


Remenem, posem les patates, la pastanaga i un rajolí de xerès sec.


 Posem un grapat de pèsols congelats. Deixem evaporar una mica, salpebrem, i tanquem l'olla exprés, depenent de l'olla amb uns 8-10 minuts en tenim prou, un cop agafi pressió.
Ja ho tenim!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada